ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νέα εντυπωσιακή Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νέα εντυπωσιακή Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι από τις παρουσίες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες και γράφουν στο φακό.

Ωστόσο, η Μαρία Παναγιώτου η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα στην καυτή θέση του Εκπροσώπου Τύπου της ΕΔΕΚ δεν διαθέτει μόνο εξωτερική παρουσία αλλά και ένα πλούσιο βιογραφικό.

Με άριστα τελείωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου όπου είναι και Υποψήφια Διδάκτωρ. Επίσης είναι κάτοχος Mphil (B) in Modern East Mediterranean History στο Πανεπιστήμιο του Μπερμιγχάμ.

Έχει εργαστεί στη διαχείριση και υλοποίηση προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή και την Κυπριακή Δημοκρατία. Κατά την περίοδο 2007-2010 υπήρξε μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Πανεπιστημίου Κύπρου για το έργο Φάκελος της Κύπρου.

 Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα επιστημονικών συνεδρίων στην Κύπρο, την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία. Έχει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά όπως το European History Quarterly, σε πρακτικά συνεδρίων και σε σύμμεικτους τόμους.

Ασχολείται με τη διδασκαλία και έρευνα της ιστορίας με εξειδίκευση στην οικονομική ιστορία. Ειδικότερα ειδικεύεται στην εφαρμοσμένη βρετανική αποικιακή οικονομική πολιτική, στη χρηματοδότηση και υλοποίηση δημοσίων έργων και στο εξωτερικό εμπόριο της Βρετανίας και της Κύπρου στο διάστημα 1878-1960.

Πρόσφατα έχει αναλάβει χρέη εκπροσώπου Τύπου στην ΕΔΕΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top