Ο κρυμμένος θησαυρός του Τροόδους - VIDEO&ΦΩΤΟ

Ο κρυμμένος θησαυρός του Τροόδους - VIDEO&ΦΩΤΟ

Ένα κρυμμένο διαμάντι βρίσκεται στο Τρόοδος.

Ένα βίντεο στην ιστοσελίδα του Cyprus from Air, με μια επιβλητική λίμνη μας κίνησε το ενδιαφέρον, και μετά από έρευνα προς έκπληξη μας διαπιστώσαμε ότι η εν λόγω λίμνη είναι στην Κύπρο.

Η λίμνη του Αλμυρολίβαδου αποτελεί έναν κρυμμένο θησαυρό που λίγοι γνωρίζουν.

Συγκεκριμένα η λίμνη δεσπόζει σε μία δύσβατη και απαγορευμένη περιοχή στην περιοχή του Τροόδους, κοντά στα μεταλλεία Αμιάντου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η λίμνη δεν είναι σχεδόν ποτέ ορατή προς τον κόσμο, αφού σπάνια είναι γεμάτη, αλλά όταν γεμίσει προσφέρει ένα μαγικό θέαμα στους επισκέπτες.

Έκτορας Γεωργίου

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες









 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE