ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πάγωσε η καρκιά μου μόλις είδα ότι είχε νεκρή» – Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που εντόπισαν το τροχαίο στο Φοινί

«Πάγωσε η καρκιά μου μόλις είδα ότι είχε νεκρή» – Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που εντόπισαν το τροχαίο στο Φοινί

Ήταν γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής, (08/05), όταν ο κύριος Δημήτρης ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας στο ορεινό χωριό της Λεμεσού, Φοινί διαπίστωσε ότι κάτι περίεργο συνέβη στην αυλή του.

Είχε μεταβεί από νωρίς στο χωριό από τη Λεμεσό, όπου κατοικεί και αφού ήπιε τον καφέ του στο καφενείο της πλατείας πήγε να ανοίξει το εξοχικό του.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Μόλις έφθασε είδε ότι οι μεταλλικές σωλήνες της κληματαριάς, είχαν αποκοπεί και τα κάγκελα στην αυλή είχαν στραβώσει. Διερωτήθηκε τι να είχε συμβαίνει και άρχισε να βλέπει δεξιά και αριστερά. Όταν τελικά, εντόπισε πιο πέρα σε γκρεμό 7 περίπου μέτρων αναποδογυρισμένο όχημα. Αμέσως κάλεσε το φίλο του Νεόφυτο και την Αστυνομία.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ο κύριος Νεόφυτος, είπε ότι πέρασαν μερικά λεπτά για να διαπιστώσουν ότι μέσα στο όχημα, στη θέση του συνοδηγού υπήρχε άνθρωπος.

«Πάγωσε η καρκιά μου μόλις είδα ότι υπήρχε νεκρός, από τα αίματα δεν μπορούσα να διακρίνω ποιος ήταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είπε, επίσης ότι «είναι αδιανόητο να αντιληφθεί κανείς πως πέρασε το αυτοκίνητο από την αυλή και κατέληξε στον γκρεμό αφού είναι πολύ στενά. Στην αυλή έχει καρυδιά, κληματαριά και κάγκελα.»

«Μετά όταν ήρθαν και οι Αστυνομικοί καταλάβαμε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε συγχωριανό μας. Το οδηγούσε ο πατέρας του, με συνοδηγό τη μητέρα του. Οι γέροι είναι 82 ετών περίπου. Μας είπαν ότι το τροχαίο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, (07/05), γύρω στις 17:00. Πήγαιναν για φαγητό στο χωράφι που έχουν, γιατί εκεί ήρθε η κόρη τους στο εξοχικό», πρόσθεσε ο κύριος Νεόφυτος.

Ο κύριος Μάριος ένας άλλος κάτοικος Φοινίου, μιλώντας επίσης στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είπε ότι άρχισαν όλοι να ψάχνουν τον γέρο, όταν τελικά ένας στρατιώτης που ανηφόριζε από τα χωράφια τους είπε ότι υπάρχει ένας παππούς που κάθεται στην άκρη του χωματόδρομου.

Ο Μάριος με Αστυνομικούς πήγαν στο σημείο και βρήκαν τον 82χρονο. «Φαινόταν να τα έχει χαμένα και ήταν εξαντλημένος από την περιπλάνηση όλο το βράδυ. Είχε χάσει το ένα του παπούτσι ενώ όπως είπαν υπέστη και υποθερμία. Δεν μπορούσε να αναφέρει με ακρίβεια τι είχε συμβαίνει, ψέλλισε μόνο όταν τον βάλαμε στο αυτοκίνητο, ΄φτάνει να εν καλά και τα παλιοσίερα σάζουνται΄», πρόσθεσε.

Νεκρή είναι η Ελένη Σπύρου, ενώ ο 82χρονος σύζυγος της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το θανατηφόρο στο Φοινί έγινε μία μέρα πριν! Oδηγούσε ο σύζυγος του θύματος

Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιστρέφει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν: Αύριο συναντά Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Aπόψε το βράδυ αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, και αύριο, Τετάρτη, το πρωί θα συναντήσει διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top