LIKE ONLINE

Άνδρας «ξεκλειδώνει» το κινητό του... με το μόριό του!

Άνδρας «ξεκλειδώνει» το κινητό του... με το μόριό του!

O τολμηρός και ιδιαίτερα περίεργος χρήστης, υποστήριξε ότι ανατέλλει μία νέα εποχή κινητών.

Φανταστείτε τα μέλη του σώματος που χρησιμοποίησε ένας χρήστης κινητού τηλεφώνου για να «ξεκλειδώσει»  την  συσκευή: Για να βρείτε τις σωστές απαντήσεις θα πρέπει: 1ον να αφήσετε την φαντασία σας να καλπάσει... και 2ον: να σκεφτείτε το σεξ...

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», θηλές, δάκτυλα ποδιών, γλώσσα, ακόμη και το ανδρικό μόριο επιστράτευσε ένας χρήστης κινητού, αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό τρόπο για να ξεκλειδώσει το κινητό του. 

Η πλατφόρμα συζήτησης «Reddit», όπως επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα, αναφέρει ότι, με τα όσα υποστήριξε ο τολμηρός και ιδιαίτερα περίεργος χρήστης, ανατέλλει μία νέα εποχή στην εποχή των κινητών. 
   
Η περιέργεια του ανθρώπου αυτού αλλά και η πλήξη που ένιωθε ήταν αυτά που τον οδήγησαν να χρησιμοποιήσει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του για να ξεκλειδώσει το κινητό του, όπως ο ίδιος παραδέχεται.  

Ο χρήστης που ξεκλείδωσε το κινητό με το μόριό του, υποστήριξε στην πλατφόρμα συζήτησης «Reddit» χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του υπογράφοντας ως «meatwad75892»  ότι, η συσκευή ήταν Samsung και το μοντέλο «Galaxy S7».  

Τα μέρη του σώματος που χρησιμοποίησε στη συνέχεια ο ίδιος χρήστης - εμπνευσμένος από την επιτυχία του με το όργανό του -  είναι: Το μικρό δάκτυλο του ποδιού του,  τον αγκώνα του, τις θηλές του και άλλα...  Το πείραμα με τους όρχεις απέτυχε, όμως με την γλώσσα του τα κατάφερε παρά την υγρασία στην οθόνη από τα σάλια... Ευτυχώς, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα, δεν υπάρχουν σχετικές εικόνες από τα «επιτεύγματά του».

Ήδη από το 2013 υπήρχαν χρήστες που είχαν προσπαθήσει να ξεκλειδώσουν την οθόνη του κινητού τους χωρίς τα δάχτυλα των χεριών. Εκτός από τους αγκώνες και τις θηλές, ένας χρήστης χρησιμοποίησε το κατοικίδιό του για να ξεκλειδώσει την εικόνα ενός «iPhone 5S».

To 2013, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα, «ο χρήστης αυτός είχε χρησιμοποιήσει το πόδι της αγαπημένης του γάτας για να το ξεκλειδώσει.

Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top