Ελένη Σταύρου: Ποια είναι η γυναίκα που επισκίασε την Ελίτα Μιχαηλίδου στις Βουλευτικές Εκλογές

Ελένη Σταύρου: Ποια είναι η γυναίκα που επισκίασε την Ελίτα Μιχαηλίδου στις Βουλευτικές Εκλογές

Έκπληξη προκαλεί η νίκη της Ελένης Σταύρου στην επαρχία Λεμεσού, η οποία έρχεται δεύτερη σε ψήφους μετά από τον Ευθύμιο Δίπλαρο, αφήνοντας κατά πολύ πίσω της τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδoυ.

Η Ελένη Σταύρου, η οποία είχε διοριστεί σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε θέματα  Μέσης Ανατολής εκλέγεται βουλευτής του ΔΗΣΥ, στην Επαρχία Λεμεσού, αφήνοντας κατά πολύ πίσω της την γνωστή  παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελίτα Μιχαηλίδου.

Η Ελένη Σταύρου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1970. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία – Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε Μεταπτυχιακο Δίπλωμα σε Μεσογειακές Σπουδές – Πολεμολογία στο King’s College.  Προχώρησε στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος με διατριβή στις Σχέσεις Κύπρου – Ελλάδος με Ισραήλ και Αραβικά Κράτη και σε Μεταδιδακτορικές Σπουδές στο Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών του Ισραήλ. Είναι μέλος του Συμβουλίου Γεωστρατηγικών Μελετών και Σύμβουλος της Κυβέρνησης σε θέματα Μέσης Ανατολής. Μέλος ΔΗΣΥ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE