Ελένη Σταύρου: Ποια είναι η γυναίκα που επισκίασε την Ελίτα Μιχαηλίδου στις Βουλευτικές Εκλογές

Ελένη Σταύρου: Ποια είναι η γυναίκα που επισκίασε την Ελίτα Μιχαηλίδου στις Βουλευτικές Εκλογές

Έκπληξη προκαλεί η νίκη της Ελένης Σταύρου στην επαρχία Λεμεσού, η οποία έρχεται δεύτερη σε ψήφους μετά από τον Ευθύμιο Δίπλαρο, αφήνοντας κατά πολύ πίσω της τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Ελίτα Μιχαηλίδoυ.

Η Ελένη Σταύρου, η οποία είχε διοριστεί σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης σε θέματα  Μέσης Ανατολής εκλέγεται βουλευτής του ΔΗΣΥ, στην Επαρχία Λεμεσού, αφήνοντας κατά πολύ πίσω της την γνωστή  παρουσιάστρια και δημοσιογράφο Ελίτα Μιχαηλίδου.

Η Ελένη Σταύρου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1970. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία – Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε Μεταπτυχιακο Δίπλωμα σε Μεσογειακές Σπουδές – Πολεμολογία στο King’s College.  Προχώρησε στην απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος με διατριβή στις Σχέσεις Κύπρου – Ελλάδος με Ισραήλ και Αραβικά Κράτη και σε Μεταδιδακτορικές Σπουδές στο Κέντρο Στρατηγικών Σπουδών του Ισραήλ. Είναι μέλος του Συμβουλίου Γεωστρατηγικών Μελετών και Σύμβουλος της Κυβέρνησης σε θέματα Μέσης Ανατολής. Μέλος ΔΗΣΥ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE