ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος για την 64χρονη που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ»! Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Τραγικό τέλος για την 64χρονη που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ»! Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη

Νεκρή εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης η 69χρονη γυναίκα από την Αθήνα, που είχε εξαφανιστεί πριν από 34 μέρες και αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που προβάλλεται κάθε Παρασκευή από το Alpha Κύπρου

Η σορός της εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη σε υπόγειο γκαράζ μεγάλου σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Στον ίδιο χώρο είχε εντοπιστεί πριν αρκετές ημέρες το αυτοκίνητο της, ενώ για λογαριασμό της νεκρής είχε ενεργοποιηθεί το silver alert.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι κάποιος προσπάθησε να την βιάσει αφού της είχε καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Η σορός της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος. Ήταν ημίγυμνη, μεσκισμένα ρούχα, ενώ η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε πεταμένη δίπλα της.

Ο δράστης φαίνεται ότι γνώριζε καλά το χώρο από τον τρόπο που κινήθηκε.

Το ασανσέρ του σούπερ μάρκετ σταματούσε στο μείον δύο υπόγειο γκαράζ, όπου το «Τούνελ» βρήκε το αυτοκίνητο της. Το τρίτο επίπεδο δεν ανήκει στο κατάστημα και παλαιότερα λειτουργούσε σαν δημοτικό γκαράζ. Δεν το χρησιμοποιούσε κανείς και πρόσβαση υπήρχε μόνο μέσω του κλιμακοστασίου. Σε κανένα επίπεδο του υπόγειου γκαράζ του σούπερ μάρκετ δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Θύμα του «Δράκου του Αμαρουσίου»;

Ερευνάται αν το έγκλημα συνδέεται με τις επιθέσεις του «Δράκου του Αμαρουσίου» που συνελήφθη. Ο 30χρονος έχει μέχρι στιγμής ομολογήσει έξι επιθέσεις. Συνήθιζε να επιτίθεται στα θύματα του σε υπόγειους χώρους και διαβάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top