«Ξύπνησε» ο πύρινος εφιάλτης! Εκτός ελέγχου πυρκαγιά στην Ανώγυρα

«Ξύπνησε» ο πύρινος εφιάλτης! Εκτός ελέγχου πυρκαγιά στην Ανώγυρα

Πυρκαγιά που ξέσπασε στο χωριό Ανώγυρα, της Επαρχίας Λεμεσού, είναι εκτός ελέγχου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι στις 14.16 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε άγρια βλάστηση σε περιοχή του χωριού Ανώγυρα στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής 12 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Λεμεσού, τα οποία βοηθούνται από το Τμήμα Δασών την Υπηρεσία Θήρας, την Επαρχιακή Διοίκηση καθώς και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα Φλόγα 1 και 2 και τα 2 αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Έχουν τεθεί σε επιφυλακή η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Πάφου καθώς και τα ελικόπτερα της Αστυνομίας και των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE