ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλούν δημοσιογράφο για την υπόθεση της Αστυνομικίνας που έβριζε χυδαία κρατούμενο

Απειλούν δημοσιογράφο για την υπόθεση της Αστυνομικίνας που έβριζε χυδαία κρατούμενο

Σάλος προκλήθηκε από το περιβόητο βίντεο με την γυναίκα αστυνομικό, η οποία έβριζε χυδαία αλλοδαπό κρατούμενο, στο κέντρο κράτησης Μονόγειας.

Το εν λόγω βίντεο ανήρτησε αρχικά ο δημοσιογράφος, Μανώλης Καλατζής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας:

Η αστυνομικίνα που βρίζει τη μάνα του κρατούμενου και τον Αλλάχ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον Απρίλιο και εναντίον διατάχθηκε ποινική και πειθαρχική δίωξη. Ωστόσο η παραδοξότητα του συστήματος επέτρεψε να ξαναγυρίσει μετά τη διαθεσιμότητα και να υπηρετεί στην Λευκωσία μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις.

Όπως ισχυρίστηκε στο ThemaOnline συγγενικό πρόσωπο της εν λόγω αστυνομικίνας «ο Ιρανός κρατούμενος στη Μεννόγεια ήταν αυτός που είχε ξεκινήσει το επεισόδιο, αφού για ώρες έβριζε με τη σειρά του, τόσο την Αστυνομικό όσο και συναδέλφους της».

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα: «Τον έβρισε γιατί ήταν προκλητικός, ψυχοπαθής και βιαστής…» Άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος της Αστυνομικού μιλά στο ThemaOnline​

Οι αντιδράσεις μετά από την δημοσιοποίηση του όλου ζητήματος ήταν έντονες, άλλες κατακρίνοντας και άλλες επικροτώντας την στάση της γυναίκας αστυνομικού.

Επανερχόμενος στο θέμα ο δημοσιογράφος Μανώλης Καλαντζής μέσω ανάρτησης του μίλησε για απειλές εναντίον του γράφοντας:

«ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Αν σκέφτεται κάποιος άλλος να με απειλήσει για την υπόθεση της αστυνομικίνας να πάρει σειρά. Έχουν προηγηθεί αρκετοί».

Να σημειώσουμε ότι ο αρχηγός της Αστυνομίας, διέταξε πειθαρχική έρευνα προς το πρόσωπο της ενώ η ίδια έχει ήδη μετατεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο περιστατικό στη Μενόγια! Γυναίκα αστυνομικός βρίζει χυδαία μουσουλμάνο κρατούμενο – VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top