ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έλλειμμα €304,4 εκ. στο εμπορικό ισοζύγιο τον Ιούλιο

Έλλειμμα €304,4 εκ. στο εμπορικό ισοζύγιο τον Ιούλιο

Στα €304,4 εκ. εκτιμάται το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο της Κύπρου τον έβδομο μήνα του έτους, μειωμένο κατά €25,2 εκ. σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρσι, όταν το έλλειμμα έκλεισε στα €329,6 εκ.

Με βάση προκαταρκτικές εκτιμήσεις της Στατιστικής Υπηρεσίας για το εξωτερικό εμπόριο της Κύπρου για τον Ιούλιο 2016, οι συνολικές εισαγωγές / αφίξεις ήταν €456.6, εκ., εκ των οποίων €336,0 εκ. ήταν αφίξεις από άλλα κράτη μέλη της ΕΕ και €120,6 εκ. εισαγωγές από τρίτες χώρες.

Οι συνολικές εξαγωγές/αποστολές ήταν €152,2 εκ., εκ των οποίων €66,2 εκ. ήταν αποστολές προς άλλα κράτη μέλη της ΕΕ και €86,0 εκ. εξαγωγές σε τρίτες χώρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πως λειτουργεί - Ποιος ο ρόλος των Ευρωβουλευτών και πόσες έδρες έχει κάθε χώρα

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Δεύτερη σύλληψη για τα χάπια και άσπρη σκόνη που έφερε Κύπρο 31χρονη - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα του κέντρου τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στις ευρωεκλογές, προσπαθούν να φιλτράρουν το αποτέλεσμα, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις για το τι πραγματικά έφταιξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top