ΠΑΡΑ-THEMA

Μόνο παίκτες σαν κι αυτόν αρμόζουν στην Ομόνοια …

Μόνο παίκτες σαν κι αυτόν αρμόζουν στην Ομόνοια …

Μέσα σε ένα καράβι που βυθίζεται κάποιοι ακόμα προσπαθούν να τραβήξουν κουπί !

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο λόγος για τον Ρενάτο Μαργκάσα. Ένας ποδοσφαιριστής που αγαπά και νιώθει το βάρος της φανέλας που φορά, όσο λίγοι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για την αφοσίωση του στην ομάδα.

Ο Ρενάτο, το βράδυ του Σαββάτου (24/9), στο τραγικό εκείνο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα σκόραρε το τέταρτο και τελευταίο γκολ για την ομάδα του, το οποίο σφράγισε και τυπικά την νίκη σε ένα παιχνίδι θρίλερ για την Ομόνοια.

Η αντίδραση του ποδοσφαιριστή στο γκολ που πέτυχε τα λέει όλα.

Δεν αντέχει ούτε ο ίδιος να βλέπει τα «χάλια» της ομάδας, δεν αντέχει να βλέπει τον κόσμο να γιουχαΐζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δεν αντέχει όσα «τραβά» η Ομόνοια τόσα χρόνια.

Για όσους δεν το πρόσεξαν, ο Ρενάτο ξέσπασε με κλάμα μετά το γκολ που πέτυχε. Αυτό θα πει αρχηγός, αυτό θα πει αγαπώ την ομάδα, αυτό θα πει σέβομαι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας.

Ρενάτο Μαργκάσα …RESPECT!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top