Πλήρωσαν 10 ευρώ για αγώνα Β’ κατηγορίας στην Κύπρο - «Σκεφτόμαστε να ξαναπάμε»

Πλήρωσαν 10 ευρώ για αγώνα Β’ κατηγορίας στην Κύπρο - «Σκεφτόμαστε να ξαναπάμε»

«Τσιμπούν» τα εισιτήρια ομάδων της δεύτερης κατηγορίας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος με αρκετούς οπαδούς να εκφράζουν παράπονα.

Φίλαθλοι συγκεκριμένης ομάδας που αγωνίστηκε το Σάββατο (24/09) εξέφρασαν την απορία κατά πόσο θα έπρεπε τα εισιτήρια ομάδων της δεύτερης κατηγορίας να στοιχίζουν 10 ευρώ, όταν μάλιστα εισιτήρια ομάδων της Α’ κατηγορίας κοστίζουν το ίδιο ποσό.

Το θέμα με τα εισιτήρια και τα ποσά που κερδίζουν οι ομάδες από αυτά έχει συζητηθεί αρκετές φορές, χωρίς ωστόσο να βγάζει κάπου το όλο θέμα.

Όπως μας δήλωσαν, κατανοούν τις οικονομικές δυσκολίες των Σωματείων για να κρατήσουν τα ποδοσφαιρικά τους τμήματα «ζωντανά», ωστόσο τα 10 ευρώ για αρκετούς συμπολίτες μας θεωρούνται πολλά και ειδικά για αγώνα Β’ κατηγορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ

Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE