ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτόπτης μάρτυρας στο ThemaOnline: «Το 9χρονο παιδί προσπαθούσε να κρατηθεί από τον ανεμοθώρακα»

Αυτόπτης μάρτυρας στο ThemaOnline: «Το 9χρονο παιδί προσπαθούσε να κρατηθεί από τον ανεμοθώρακα»

Συνέβη και αυτό το πρωί της Δευτέρας (03/10). Μαθητής δημοτικού παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την στιγμή που διασταύρωνε το δρόμο για να πάει στο σχολειό του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ακόμη η κυρία Μαρία από τα Πολεμίδια η οποία τη Δευτέρα (03/10) το πρωί έτυχε να γίνει αυτόπτης μαρτυράς όταν 9χρονο παιδάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Όπως μας ανέφερε η ιδία μιλώντας στο ThemaOnline, γύρω στις 7:10 το πρωί της Δευτέρας 3/10 όταν πήγαινε τα παιδιά της στο σχολειό στην Οδό Ευαγγελιστρίας στα Κάτω Πολεμίδια, και καθώς οδηγούσε είδε το 9χρονο παιδί από τα αριστερή πλευρά να διασταυρώνει τον δρόμο.

Την στιγμή που διασταύρωνε το παιδί, αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση το κτύπησε, με το μαθητή να πετάγεται στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

«Το μωρό πετάχτηκε στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου ενώ το όχημα ακόμη κινείτο. Το παιδάκι πάλευε να κρατηθεί πάνω στο αυτοκίνητο με την βαλίτσα στο ώμο» μας εξηγεί η κ. Μαρία.

Μεταξύ άλλων μας επισήμανε πως ο οδηγός του οχήματος αρχικά υπέστη σοκ ενώ ακολούθως προσπάθησε να σταματήσει όσο πιο ομαλά μπορούσε το όχημα του έτσι ώστε να μην κτυπήσει το παιδάκι.

Όταν το όχημα σταμάτησε, το 9χρονο παιδί έπεσε στο έδαφος ενώ όπως μας επισήμανε η αυτόπτης μαρτυράς, αμέσως η ίδια έτρεξε να το βοηθήσει πριν το κτυπήσει άλλο όχημα που περνούσε εκείνη την στιγμή.

Να σημειώσουμε πως το παιδάκι το οποίο φοιτά στην τρίτη τάξη του Δημοτικού, κατέβηκε από το όχημα της μητερας του για να εισέλθει στο σχολειό, όμως δεν αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που ερχόταν.

Το παιδάκι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και θα παραμείνει προληπτικά για νοσηλεία.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

(Φωτογραφία Αρχείου) 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top