ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκαναν το λάθος να πιουν και μετά να οδηγήσουν – Κατέληξε στο Νοσοκομείο ο ένας από τους τρεις

Έκαναν το λάθος να πιουν και μετά να οδηγήσουν – Κατέληξε στο Νοσοκομείο ο ένας από τους τρεις

Το αλκοόλ η αίτια για τρεις οδικές συγκρούσεις το πρωί του Σαββάτου 24/12.

Τρεις οδικές συγκρούσεις σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 24/12 σε Λάρνακα, Λεμεσό και επαρχία Αμμοχώστου, με αιτία την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, ευτυχώς χωρίς θύματα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρεξέκλινε της πορείας του κτύπησε στο ανάχωμα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο κιγκλίδωμα του δρόμου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό χωρίς παθολογικά ευρήματα.

 Σε έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε, η ένδειξη ήταν 127μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Σε άλλη οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα σήμερα στο δρόμο Φρενάρου – Δερύνειας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ακολούθως να ανατραπεί.

 Στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 91μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Τέλος, οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα σήμερα στη Λεμεσό όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος στην οδό 28ης Οκτωβρίου, παρεξέκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονη.

Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 31χρονο, η ένδειξη ήταν 122μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top