ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατάσταση της υγείας του μικρού Λαμπρού – Πως διέψευσε ευχάριστα του γιατρούς του Ισραήλ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η κατάσταση της υγείας του μικρού Λαμπρού – Πως διέψευσε ευχάριστα του γιατρούς του Ισραήλ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την δική του μάχη δίνει εδώ και μερικά χρόνια ο μικρός Λάμπρος, το αγοράκι που παλεύει από μωρό να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει.

Η Εθελοντική Ομάδα Στήριξης του μικρού Λάμπρου, δημοσιεύει μέσα από το λογαριασμό της την κατάσταση της υγείας του αγοριού. Μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρει πως το έτος 2016 η μια πολύ δύσκολη χρόνια για το μικρό.

Διαβάστε αυτούσια την κοινοποίηση:

«Λίγο πριν να σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Χριστουγέννων και να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο, ο μικρός μας Λάμπρος μέσα από την ζωγραφιά του θέλει να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

 Το 2016 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Λάμπρο μας, που ξεκίνησε από την εντατική μονάδα παρακολούθησης του νοσοκομείου Φιλαδέλφειας και συνέχισε όλη την υπόλοιπη χρονιά σε ένα δωμάτιο στο νοσοκομείο του Ισραήλ.

Μέσα σε ένα δωμάτιο χώρεσε όλο το 2016, και μαζί με αυτό πολλά συναισθήματα, άλλοτε χαράς και άλλοτε λύπης και ανησυχίας. Πάντα όμως χωρούσε το αίσθημα της ευγνωμοσύνης και της πίστης προς το Θεό καθώς και της ευχαριστίας προς όλους εσάς που βοηθήσατε με τον δικό σας τρόπο. Ο μικρός μας Λάμπρος κατάφερε μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά να βγει και πάλι νικητής, να διαψεύσει ευχάριστα όλους τους γιατρούς και λίγο πριν το τέλος του 2016 να στέκεται και πάλι στα πόδια του με αισιοδοξία και αγάπη για τη ζωή!

Η κατάσταση της υγείας του το τελευταίο διάστημα δείχνει σημάδια βελτίωσης, παρόλα αυτά η δυσκολία της κατάστασής του δεν του επιτρέπει να βγει ακόμα από το νοσοκομείο. Τα πλάνα των γιατρών είναι να βγει από το νοσοκομείο και να συνεχίσει ως εξωτερικός ασθενής και να λαμβάνει τις εξειδικευμένες θεραπείες και την παρακολούθηση που μπορούν να παρέχουν οι γιατροί του, εκεί στο Ισραήλ. Η ευχή όλων μας, μέσα στο 2017 ο Λάμπρος μας να επιστρέψει υγιής στο σπίτι του και στην οικογένειά του. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές!»

Φωτογραφία του χρήστη Εθελοντική ομάδα στήριξης του μικρού Λάμπρου.

Φωτογραφία του χρήστη Εθελοντική ομάδα στήριξης του μικρού Λάμπρου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top