ΠΑΡΑ-THEMA

Το έντονο ξέσπασμα ποδηλάτη για το θανατηφόρο στην Παρεκκλησία «Η βιασύνη του έντυσε μια οικογένεια στα μαύρα...»

Το έντονο ξέσπασμα ποδηλάτη για το θανατηφόρο στην Παρεκκλησία «Η βιασύνη του έντυσε μια οικογένεια στα μαύρα...»

Μετά το θανατηφόρο ατύχημα που έγινε την Κυριακή (29/1) στον δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, τόσο για την ηλικία του οδηγού (84 ετών) που επιχείρησε να προσπεράσει, τόσο και για τους ποδηλάτες που προπορεύονταν του οχήματος του, αλλά και για την οδική συνείδηση που διακατέχει τους Κύπριους οδηγούς.

Ένας ποδηλάτης, θέλησε να δώσει τις δικές του δημόσιες εξηγήσεις - απαντήσεις σχετικά με τους ποδηλάτες, σε γνωστή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν και δεν είναι αυτή ακριβώς ο λόγος χρήσης της, με αφορμή το νέα θανατηφόρο ατύχημα της Κυριακής (29/1).   

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος

Ο Γ.Ν. λοιπόν, ανέλαβε κατά κάποιο τρόπο, να προστατεύσει τους συναθλητές του, έκανε λόγο για απόκτηση οδικής συνείδησης, για τα ίσα δικαιώματα που έχουν οδηγοί οχημάτων, μοτοσικλετιστών αλλά και ποδηλάτων στους δρόμους.    

Επίσης, αναφέρει πως ακριβώς λειτουργούν οι ποδηλάτες στους δρόμους, για την ασφάλεια των ίδιων αλλά και των υπόλοιπων οδηγών, λέγοντας χαρακτηριστικά «Όταν λοιπόν δεν σας αφήνουμε να προσπεράσετε δεν το κάνουμε γιατί θέλουμε να σας σπάσουμε τα νεύρα, αλλά γιατί δεν είναι ΑΣΦΑΛΕΣ».   

Το ξέσπασμα του ποδηλάτη, κατέληξε με ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει ο ίδιος σε όλους τους οδηγούς που συναντούν ποδηλάτες στον δρόμο τους, «Η δική σας βιασύνη μπορεί να κοστίσει την δική μας ζωή. Φερθείτε υπεύθυνα».  

Διαβάστε επίσης: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η μοιραία σύγκρουση – Αθλήτριες ποδηλασίας οι γυναίκες που τραυματίστηκαν

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Συνελήφθη ο 84χρονος οδηγός που επιχείρησε να προσπεράσει

Δείτε όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο ποδηλάτης:​

Διαβάστε επίσης: Ανείπωτη θλίψη και πόνος για τον άδικο χαμό του Φύτου – Μηνύματα σπαραγμού κατέκλυσαν το διαδίκτυο - «ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top