ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας συναντήθηκε ο ΠτΔ - «Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να ενισχύσει τους δεσμούς μας»

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας συναντήθηκε ο ΠτΔ - «Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να ενισχύσει τους δεσμούς μας»

Ενίσχυση των 'εξαίρετων δεσμών' με την Ισπανία ευχήθηκε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά από συνάντηση με τον Ραχόι.

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Δευτέρα (10/4), στη Μαδρίτη, ο οποίος σε μήνυμά του στο βιβλίο επισκεπτών του πρωθυπουργικού γραφείου εκφράζει την ευχή όπως η επίσκεψή του ενισχύσει τους ήδη εξαίρετους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης είχε την Δευτέρα, συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας κ. Μαριάνο Ραχόι, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, (Παλάτι Moncloa) στη Μαδρίτη, στο περιθώριο της Συνόδου των αρχηγών κρατών των νοτίων χωρών μελών της ΕΕ που πραγματοποιείται στην ισπανική πρωτεύουσα», αναφέρεται σε ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ.

Προστίθεται ότι «στη συνάντηση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης».

Μετά την υποδοχή της οποίας έτυχε από τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέγραψε το Βιβλίο Επισκεπτών του Πρωθυπουργικού Γραφείου, στο οποίο έγραψε ότι απευθύνει «ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης της Ισπανίας για τη θερμή του υποδοχή στο Παλάτι Moncloa».

«Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να ενισχύσει περαιτέρω τους ήδη εξαίρετους«Εύχομαι αυτή η επίσκεψη να ενισχύσει τους ήδη δεσμούς μεταξύ της Κύπρου και της Ισπανίας προς όφελος των λαών μας όπως επίσης και προς όφελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία και οι δύο ανήκουν», σημειώνει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

«Είθε η συνεργασία μας που βασίζεται στη φιλία, στις κοινές αξίες και στον αμοιβαίο σεβασμό να συνεχίσει να αναπτύσσεται στο μέλλον», προσθέτει.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top