ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επέστρεψε στο ΑΚΕΛ ο Λιλλήκας – Μια εικόνα χίλιες λέξεις και στο βάθος Προεδρικές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέστρεψε στο ΑΚΕΛ ο Λιλλήκας – Μια εικόνα χίλιες λέξεις και στο βάθος Προεδρικές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αν έλεγες σε έναν ΑΚΕΛικό μέχρι και πριν από ένα χρόνο, ότι ο Γιώργος Λιλλήκας, θα περπατούσε πλάι – πλάι με τον γ.γ του κόμματος, ανάμεσα σε ψηφοφόρους αλλά και στελέχη της Εζεκίας Παπαϊωάννου, σίγουρα θα σε βγάζανε τρελό.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Έλα όμως που στην πολιτική, ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ.

Σε ανύποπτο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου 2016, γράφαμε στο ThemaOnline, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις Άντρου και Λιλλήκα με φόντο Προεδρικές.

Οι πληροφορίες μας ήθελαν τους δυο άντρες από τότε, εννέα μήνες πριν, να είχαν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο πολιτικό φλερτ με αφορμή τις δημοτικές εκλογές και με ορίζοντα τις Προεδρικές του ‘18.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι, ο πολιτικός και φυσικός χρόνος κύλησε και δέκα μήνες πριν από τις Προεδρικές Εκλογές ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ και νυν πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, βρίσκεται ξανά στο κατώφλι του κόμματος που τον ευεργέτησε, ανέδειξε και εν τέλει τον αποκήρυξε, όταν αυτός στις Προεδρικές του 2008 επέλεξε να συμπαραταχθεί με τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Ο κ. Λιλλήκας σήμερα, ύστερα από 10 χρόνια παγωμάρας με το πρώην κόμμα του, εναποθέτει πλέον σε αυτό όλες του τις ελπίδες και φιλοδοξίες για να ανηφορήσει τον λόφο του Προεδρικού.

Η παρουσία του στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των Καβάζογλου και Μισιαούλη την Κυριακή (9/4) και η φωτογραφία να βαδίζει δίπλα σχεδόν από τον Άντρο Κυπριανού μαζί με τις εκατοντάδες των ΑΚΕΛικών δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Λιλλήκας επέστρεψε στο ΑΚΕΛ…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top