ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Οι τσακωμοί της Σοφίας με τον «Μπένη» - «Είσαι άχρηστη, έκαμες τα θάλασσα»

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Οι τσακωμοί της Σοφίας με τον «Μπένη» - «Είσαι άχρηστη, έκαμες τα θάλασσα»

Άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές της υπόθεσης του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας περιέγραψε η Σοφία Γρηγορίου κατά την αντεξέταση της από την Κατηγορούσα Αρχή ενώπιον του Κακουργιοδικείο Λάρνακας, τη Δευτέρα 10/04.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Με την κατάθεση της Σοφίας Γρηγορίου άρχισε η δικαστική διαδικασία της Μεγάλης Βδομάδας για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η Γρηγορίου είναι πλέον μάρτυρας κατηγορίας και αναμένεται εντός των επόμενων ημέρων να αναπνεύσει αέρα ελευθέριας.

Κατά την αντεξέταση της από την Κατηγορούσα Αρχή, η Σοφία αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του «Μπένη» την πρώτη φορά που μετέβησαν στην έπαυλη στον Πρωταρά.

 Συγκεκριμένα, η Γρηγορίου είπε πως ο «Μπένης» της φώναζε λέγοντας της: «Εκαμες τα θάλασσα, είσαι άχρηστη, δεν έπρεπε να με δει». Ο λόγος που φέρεται να της μίλησε με αυτό τον τρόπο, ήταν ότι δεν ήθελε να τον αντικρύσει ο ιδιοκτήτης της έπαυλης που ενοικίασαν. Ο Γρηγορίου δεν μπόρεσε να το αποφύγει αυτό και έτσι προκάλεσε το πιο πάνω σχόλιο, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε.

Η Γρηγορίου αναφέρθηκε και στην σύλληψη της που έγινε στο σπίτι της Ρ.Γ. Είπε, μάλιστα, πως έμεινε εκεί δυο ημέρες πριν συλληφθεί.

Είπε συγκεκριμένα: «Ήρθαν στο σπίτι της Ρ.Γ. Ο φρουρός του σπιτιού την ενημέρωσε πως με ψάχνει η Αστυνομία. Αφού έδειξε το ένταλμα σύλληψης στην γυναίκα που με φιλοξενούσε, της είπε ότι υπήρχε πληροφορία πως εμπλέκομαι στο φόνο της Αγίας Νάπας».

Κατά την σύλληψη της η Σοφία ανέφερε πως είπε στην γυναίκα που την φιλοξενούσε: «Πε της μάμας μου ότι με έπιασε η Αστυνομία».

Η Γρηγορίου ανέφερε πως πριν συλληφθεί είχε πάρει τηλέφωνο τον «Μπένη» και απάντησε ο πατέρας του, λέγοντας της: «Μεν ξαναπιάσεις τον Μάριο, εσύλλαβεν τον η Αστυνομία».

Ακόμη ένα περιστατικό που προκάλεσε αίσθηση είναι η αναφορά της Σοφίας στον πατέρα του «Μπένη».

Συγκεκριμένα μέρες μετά το φονικό και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του συντρόφου της , είχαν λογομαχήσει και τους άκουσε ο πατέρας του Μάριου Χριστοδούλου. Αφού του είπαν τι έγινε, αυτός τους είπε να πάνε στο δωμάτιο τους και να συνεννοηθούν τι θα πουν στην Αστυνομία.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και την Μεγάλη Τρίτη 11/04 με την  αντεξέταση της Σοφίας από τους συνήγορους υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Θυμιζουμε πως θύματα της δολοφονικής επίθεσης της 23ης Ιουνίου του 2016 ήταν ο επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου, η σύζυγός του Σκεύη Χατζηευθυμίου και ο Jani Vogli, ένας εκ των δραστών.

Κατηγορούμενοι πλέον είναι οι Loy Dejan 42 χρόνων, Μάριος Χριστοδούλου άλλως «Μπένης» 39 χρόνων και Παναγιώτης Πένταυκας 38 χρόνων.

Αντιμετωπίζουν από κοινού τις κατηγορίες της συνωμοσίας για φόνο, φόνου εκ προμελέτης, απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, κατοχής πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α, κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β και κατοχής πυρομαχικών πυροβόλου όπλου κατηγορίας Α.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Έκλαιγε ο Μπένης μετά το φονικό – «Σε παρακαλώ μεν με προδώσεις» φέρεται να είπε στη Σοφία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top