ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Ένας 85χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρους ανηλίκου, κατ' εξακολούθηση. Ως θύμα του φέρεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο ο ηλικιωμένος γνώρισε όταν ο ανήλικος πήγε να του πει τα κάλαντα.
Η υπόθεση έφτασε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων του 85χρονου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ακολούθησε η σύλληψή του. Οι εις βάρος του αποδιδόμενες πράξεις τελέστηκαν από τον περασμένο Φεβρουάριο και μετά, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος ως δράστης φέρεται να έδινε κάθε φορά «χαρτζιλίκι», από 5 έως 10 ευρώ, στον ανήλικο.
Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης και παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.
Απο Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




