ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τιμάται η μνήμη της Αστυφύλακα Φλωρίνα Παπακώστα – Βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα υπηρεσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΑ

Τιμάται η μνήμη της Αστυφύλακα Φλωρίνα Παπακώστα – Βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα υπηρεσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΑ

Το 11ο ετήσιο μνημόσυνο της αδικοχαμένης Αστυφύλακα Φλωρίνας Παπακώστα τελείται την Κυριακή 9/7/2017, στον ιερό ναό Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Πάνω Λακατάμια.

Η Φλωρίνα Παπακώστα, γεννήθηκε στις 8 Μαΐου το 1971, στην Λευκωσία και απεβίωσε σε ηλικία 25 ετών, στις 11 Ιουλίου το 1996. Ήταν κόρη του αείμνηστου πρώην Υπουργού Άμυνας, Κώστα Παπακώστα που απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών στις 21 Σεπτεμβρίου το 2015. Στις 10 Φεβρουαρίου το 1992 σε ηλικία μόλις 21 ετών, διορίστηκε ως Ειδική Αστυφύλακας, όπου υπηρέτησε μέχρι τις 31 Ιανουαρίου το 1994. Από την 1 Φεβρουαρίου 1994 μέχρι και την 1 Ιουλίου 1995 προσέφερε στο Αστυνομικό Σώμα, ως Τακτική Ειδική Αστυφύλακας, ενώ στις 18 Σεπτεμβρίου του 1995 διορίστηκε ως Αστυφύλακας. Στις 2 Οκτωβρίου 1995 σε ηλικία 24 ετών, διορίστηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, στο Τμήμα Β’ Ουλαμό Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων. Η Φλωρίνα, στις 11 Ιουλίου 1996 σε ηλικία μόλις 25 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή. Η 25χρονη τότε Αστυνομικός, την προηγούμενη ημέρα, και συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στην προσπάθειά της να παράσχει βοήθεια σε οδηγό ακινητοποιημένου οχήματος, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να αποβιώσει την επόμενη μέρα. Η οικογένεια της αδικοχαμένης Φλωρίνας Παπακώστα, καλεί όσους τιμούν την μνήμη της να παραστούν στο ετήσιο μνημόσυνο που θα τελεσθεί την Κυριακή 9/7/2017, στον ιερό ναό Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Πάνω Λακατάμια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top