ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - Μεσίστιες οι σημαίες

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Πένθος στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - Μεσίστιες οι σημαίες

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου, μέχρι την ημέρα τέλεσης της κηδείας των δύο αδικοχαμένων φοιτητών του πανεπιστημίου, Έλενας Νικολάι και Παρασκευά Σάββα, που έχασαν άδοξα την ζωή τους τα ξημερώματα της Τρίτης (26/9).

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες από το πρωί σήμερα Τρίτη, ημέρα θανάτου των εκλιπόντων φοιτητών έως και την ημέρα τέλεσης της κηδείας ως ένδειξη πένθους. Σε δημοσίευση του στο Facebook, το Πανεπιστήμιο Κύπρου αναφέρει ότι η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής και η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, στις οποίες φοιτούσαν οι δυο αείμνηστοι φοιτητές, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των αδικοχαμένων φοιτητών. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου, αναφέρει η δημοσίευση, θα κυματίζουν μεσίστιες έως και την ημέρα τέλεσης της κηδείας ως ένδειξη πένθους.   ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονο ξέσπασμα της Αστυνομίας Κύπρου μέσω επίσημης ανακοίνωσης για τα θανατηφόρα δυστυχήματα – «Έλεος! Πότε θα τελειώσουν;» Αυτούσια η δημοσίευση: «Το Πανεπιστήμιο Κύπρου θρηνεί για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας, Έλενας Νικολάι και του φοιτητή, Παρασκευά Σάββα, οι οποίοι έφυγαν άδοξα και πρόωρα από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου 2017, μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Η εκλιπούσα, Έλενα Νικολάι, 22 ετών από τη Λάρνακα, ήταν τριτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής ). Ο εκλιπών, Παρασκευάς Σάββα, 22 ετών, επίσης από τη Λάρνακα, ήταν φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών (Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης). Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής και η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, στις οποίες φοιτούσαν οι δυο αείμνηστοι φοιτητές, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των αδικοχαμένων φοιτητών. Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου κυματίζουν μεσίστιες από το πρωί σήμερα Τρίτη, ημέρα θανάτου των εκλιπόντων φοιτητών έως και την ημέρα τέλεσης της κηδείας ως ένδειξη πένθους. Αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου Κύπρου θα παραστεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι.» ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Με τραγικό τρόπο έχασαν τη ζωή τους οι 22χρονοι φοιτητές Έλενα και Πάρης – Επέμβαση Πυροσβεστικής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Σφοδρότατη η σύγκρουση – Πρώτα σε δένδρο, μετά σε τοίχο και εν συνεχεία σε όχημα το οποίο συγκρούστηκε με άλλο ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ: Η τραγική ιστορία του εορτάζοντα Πάρη και της Έλενας πρέπει να μας ταρακουνήσει – Δεν ήξερε όταν του ευχόταν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top