ΠΑΦΟΣ: Περιπέτεια για δύο ζευγάρια στον Ακάμα – Έχασαν τον προσανατολισμό τους και πέρασαν ώρες αγωνίας

ΠΑΦΟΣ: Περιπέτεια για δύο ζευγάρια στον Ακάμα – Έχασαν τον προσανατολισμό τους και πέρασαν ώρες αγωνίας

Δύο ζευγάρια Βρετανών και ένα παιδάκι έχασαν τον προσανατολισμό τους όταν μετέβησαν για περιήγηση στην περιοχή Πύργου της Ρήγαινας στον Ακάμα.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πέντε πρόσωπα κατάφεραν τελικά και εντόπισαν το μέρος στο οποίο είχαν σταθμεύσει τα οχήματά τους. Οι επισκέπτες μόλις έχασαν τον προσανατολισμό τους ειδοποίησαν την Αστυνομία και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς άρχισαν εντατικές έρευνες για εντοπισμό τους. Τα δύο ζευγάρια Βρετανών και το παιδάκι είναι καλά στην υγεία τους. Αφού επιβιβάστηκαν στα οχήματά τους επέστρεψαν στα ξενοδοχειακά καταλύματα όπου διαμένουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

ΠτΔ – ExxonMobil: Νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ – Η γεώτρηση «Pegasus-1» αποκαλύπτει πλούσιο κοίτασμα

Κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεδιάσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Αντιπρόεδρο της ExxonMobil John Ardill, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου και του Γενικού Διευθυντή της ExxonMobil Κύπρου Βαρνάβα Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τη νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη γεώτρηση «Pegasus-1», εντός του Τεμαχίου 10.

BEST OF TOTHEMAONLINE