ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχάριστα νέα για Πάμπο Χριστοδούλου και τον παίκτη του!

Ευχάριστα νέα για Πάμπο Χριστοδούλου και τον παίκτη του!

> style="text-align: justify"> >

Οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε τις ώρες που διανύσαμε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ρουμπενίλσον Κανού, έδειξαν ένα σφίξιμο στον μυ. Έτσι, του συστάθηκε όπως για προληπτικούς λόγους να μην προπονείται σε φουλ ρυθμούς για μία βδομάδα.

Από τα μέσα της επόμενης βδομάδας, εκτός απροόπτου, θα προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και εάν δεν προκύψει το παραμικρό πρόβλημα τότε δεν αποκλείεται να θέσει εαυτό στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με τον Ερμή Αραδίππου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου.

Εάν δεν προλάβει να είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, σίγουρα θα είναι εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top