ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολλά γκολ και στις κερκίδες από τα σέξι κορίτσια της 11ης αγωνιστικής (photos)

Πολλά γκολ και στις κερκίδες από τα σέξι κορίτσια της 11ης αγωνιστικής (photos)

> style="text-align: justify"> >

Διανύσαμε ακόμα μια αγωνιστική (την 11η συγκεκριμένα) και οδεύουμε σιγά σιγά προς το τέλος του πρώτου γύρου μιας και απομένουν ακόμα δυο αγωνιστικές για να κλείσουμε το πρώτο μισό του μαραθωνίου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματός μας.

Και σε αυτή την αγωνιστική που μας πέρασε είχαμε παρουσίες που…μαγνήτισαν τα βλέμματα και απέδειξαν πως το ποδόσφαιρο δεν είναι κατά βάση αντροκρατούμενο μιας και οι γυναίκες δίνουν βροντερά το παρών τους στα κυπριακά γήπεδα. Το στερεότυπο πως μόνο το φύλλο του άρρενος γνωρίζει από μπάλα έχει καταργηθεί, και βλέπουμε ολοένα και περισσότερο τις αιθέριες υπάρξεις να αυξάνονται στις κερκίδες.

Το Themasports βρήκε και σας παρουσιάζει τις όμορφες υπάρξεις που τίμησαν με την παρουσία τους τα παιχνίδια της 11η αγωνιστικής και ευελπιστούμε πως εκείνοι που θα το δουν, θα τα καταφέρουν να το απολαύσουν χωρίς καμία παρεμπόδιση από εξωγενείς παράγοντες (βλέπε γυναίκα, πεθερά κλπ.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top