Ερωτήματα θέτει ο ΣΥΚΑΛΑ προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Ερωτήματα θέτει ο ΣΥΚΑΛΑ προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει προς τη Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ), με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο που αφορούν απαντήσεις της Κεντρικής Τράπεζας σε ερωτήματα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών.

Ο ΣΥΚΑΛΑ διερωτάται γιατί κανένας ειδικός διαχειριστής δεν αποδέχεται να υπογράψει τους λογαριασμούς της Λαϊκής και αν μήπως  αυτό γίνεται επειδή αυτοί οι λογαριασμοί δεν αντικατοπτρίζουν σωστή και δίκαιη εικόνα για την Λαϊκή. Άλλο ερώτημα είναι πώς θα περάσει η Λαϊκή σε εκκαθάριση χωρίς εξελεγμένους / εγκεκριμένους / υπογεγραμμένους λογαριασμούς και ποιος εκκαθαριστής θα αναλάβει να εκκαθαρίσει μια εταιρεία / τράπεζα όταν κανείς από τους τρεις ειδικούς διαχειριστές (που διορίστηκαν από την ΚΤΚ) δεν συμφώνησε και δεν υπέγραψε τους λογαριασμούς. Επίσης, διερωτάται ως προς τα δικηγορικά έξοδα αλλά και τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση της διαχείρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE