ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: ‘Νόμιζα ήταν δηλητήριο φιδιού, όχι κοκαΐνη’

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: ‘Νόμιζα ήταν δηλητήριο φιδιού, όχι κοκαΐνη’

Οι δικαιολογίες που προέτασσε ο κατηγορούμενος, δεν έπεισαν κανέναν και στο τέλος του επιβλήθηκε και πολύχρονη ποινή φυλάκισης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» το Εφετείο επικύρωσε δύο ποινές ατόμων που κατηγορούνταν για υποθέσεις ναρκωτικών. Η πρώτη αφορούσε Ελληνοκύπριο στον οποίο επιβλήθηκε 13χρόνια φυλάκιση για εισαγωγή 16 κιλών κάνναβης από την Ολλανδία.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορούσε έναν αλλοδαπό ο οποίος εισήγαγε 3,750  κιλά κοκαΐνης από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, κριμένη κάτω από τη φόδρα της ταξιδιωτικής του βαλίτσας.

Αρχικά, μετά την σύλληψή του στο Αερ. Λάρνακας, έλεγε ότι δεν ήξερε ότι στις συσκευασίες που κουβαλούσε υπήρχαν παράνομες ουσίες, ενώ τρεις μέρες μετά, στο πλαίσιο κατάθεσής του στην ΥΚΑΝ, ανάφερε για πρώτη φορά ότι πίστευε πως μετέφερε δηλητήριου φιδιού και όχι κοκαΐνη.

Αυτό υποστήριξε και στην ένορκη μαρτυρία του στο Δικαστήριο.

Το Εφετείο επικύρωσε την ποινή που επιβλήθηκε πρωτόδικα στον κατηγορούμενο, η οποία ήταν 13,5 χρόνια φυλάκιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE