ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ανακοινώνεται η ποινή για Τιμολέοντα

ΦΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ: Ανακοινώνεται η ποινή για Τιμολέοντα

Στις 11 Απριλίου θα ανακοινώσει το Κακουργιοδικείο την ποινή που θα επιβάλει στον 71χρονο Τιμολέοντα Θεμιστοκλέους, για το φόνο του 20χρονου γιου του Οδυσσέα, που διαπράχθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2015, στην κοινότητα Παραμύθας, της επαρχίας Λεμεσού.

Το Κακουργιοδικείο έκρινε, στις 14 Μαρτίου, ένοχο τον 71χρονο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Την Τρίτη (27/3) αγόρευσε η υπεράσπιση για σκοπούς μετριασμού της ποινής, η οποία θα ανακοινωθεί σε 15 μέρες.

Υπενθυμίζεται πως το φονικό σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό θύτη και θύματος στην αυλή της οικίας τους, για ασήμαντη αφορμή. Ο πατέρας πήρε τότε το κυνηγετικό όπλο από το υπνοδωμάτιο του και επέστρεψε φωνάζοντας. Ο μεγαλύτερος γιός του, που προσέτρεξε για να δει τί συμβαίνει, είδε τότε τον 71χρονο να πυροβολεί τον μικρό του αδελφό.

Ακολούθησε συμπλοκή πατέρα και μεγαλύτερου γιου, ο οποίος κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον κτυπήσει στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 71χρονος να χρειαστεί να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στο Κέντρο Αποκατάστασης του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Παρά τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που υπήρξαν εναντίον του, ο Τιμολέοντας Θεμιστοκλέους εξακολουθεί να αρνείται πως πυροβόλησε τον γιο του, δίνοντας διάφορες εκδοχές, τις οποίες το δικαστήριο έκρινε αβάσιμες και αντικρουόμενες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top