Θρήνος για τη 18χρονη Άντρια – Η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θρήνος για τη 18χρονη Άντρια – Η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επιπωματισμό καρδιάς, συνέπεια υγρής περικαρδίτιδας υπέστη η 18χρονη Άντρια Παρασκευά που απεβίωσε ξαφνικά ανήμερα του Πάσχα (8/4).

Θρήνος κάλυψε την οικογένεια και τους φίλους της χαμογελαστής 18χρονης που σπούδαζε στην πόλη του Λιντς στην Αγγλία.

Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί την Τετάρτη (11/4) στις 16:00 στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πέρα Χωριό-Νήσου, ενώ λόγω βαρύτατου πένθους η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Παράκληση, μάλιστα, της οικογένειας είναι όπως όσοι παρευρεθούν στην κηδεία της Άντριας να μην φορούν μαύρα.

Οι γονείς, τα αδέλφια, οι παππούδες και οι γιαγιάδες θα ασπαστούν για τελευταία φορά την 18χρονη, που είχε να ζήσει μια γεμάτη και μεγάλη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE