ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Σοφέρ για Επιτρόπους και Διευθυντές – Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου

ΚΥΠΡΟΣ: Σοφέρ για Επιτρόπους και Διευθυντές – Απόφαση Υπουργικού Συμβουλίου

Μπορεί να προηγήθηκε η κόντρα Οδυσσέα Μιχαηλίδη και Λήδας Κουρσουμπά για παράτυπη χρήση σοφέρ σε ιδιωτικές μετακινήσεις της δεύτερης, ωστόσο το Υπουργικό πήρε μια συμβολική απόφαση.

Οι πολίτες πλέον θα πρέπει να πληρώνουν και οδηγούς εκτός ωραρίου εργασίας για Επιτρόπους και Διευθυντές.

Σύμφωνα με τον Βάσο Βασιλείου («Ο Φιλελεύθερος»), όλοι οι Επίτροποι, οι γενικοί διευθυντές, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου και ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, καλύπτονται με την απόφαση του Υπουργικού.

Ερωτηθείς σχετικά, ο γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Θεοδόσης Τσιόλας, εξήγησε ότι σε μνημόσυνα, εκδηλώσεις, φεστιβάλ κ.α., κάποιος θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κλητήρα-οδηγό για να τον μεταφέρει.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι ότι όσοι δικαιούνται υπηρεσιακό όχημα, χωρίς να το μεταφέρουν σπίτι, θα δικαιούνται και σοφέρ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top