Ήρθε και… τελειώνει του Ντούρις! Ποιος αξιωματούχος τον υποδέχθηκε

Ήρθε και… τελειώνει του Ντούρις! Ποιος αξιωματούχος τον υποδέχθηκε

Στη Λάρνακα βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας, έφθασε Κύπρο λίγο πριν τις 01:00, ο Σλοβάκος επιθετικός Μίχαλ Ντούρις.

Ο γενικός διευθυντής, Μαρίνος Μήτρου, υποδέχθηκε τον ποδοσφαιριστή στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον καλωσόρισε και, φυσικά, θα τον έχει ενημερώσει για το τι τον περιμένει τις επόμενες ώρες.

Φυσικά, αυτό που απομένει είναι η συνάντηση Ντούρις και διοίκησης της Ανόρθωσης, για να συμφωνηθούν τα πάντα και να πέσουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια συνεργασίας για να συνεχιστεί ο «γάμος» των δύο.

Διαβάστε επίσης:

Αλλαγή… σχεδίου με Ντούρις! Η κίνηση – ματ της διοίκησης για να το τελειώσει!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE