ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… 7άρι, οι επιστροφές και οι εκκρεμότητες

Το… 7άρι, οι επιστροφές και οι εκκρεμότητες

Το νερό έχει μπει για τα καλά στο αυλάκι στην Ομόνοια με τους διοικούντες των «πρασίνων» να αρχίζουν να βάζουν, σιγά – σιγά και με σταθερά βήματα, γερά θεμέλια για το «κτίσιμο» του «τριφυλλιού» της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Τη βδομάδα που διανύσαμε οι «τριφυλλοφόροι» παρουσίασαν τον προπονητή ο οποίος θα καθίσει στον «ηλεκτρικό» πάγκο την αγωνιστική περίοδο (2018-2019), κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, ενώ, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής ανακοίνωσαν συνολικά την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών.

Μέχρι τώρα  το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει τους Χριστοδούλου, Μεχίας, Ενρίκες, Λοέ, Γκαφόρ, Γκρίνιτζ και Εντρένα, με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, φυσικά, να μην είναι οι μόνοι που θα φορέσουν τη φανέλα της Ομόνοιας, καθώς αναμένεται ότι σε πάροδο χρόνου θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ναι μεν έγιναν αρκετές διεργασίες τον τελευταίο καιρό στον προγραμματισμό της Ομόνοιας, ωστόσο χρειάζονται να γίνουν ακόμη πολλά, έτσι ώστε να «σουλουπωθεί» και να κλείσει το ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ της Ομόνοιας με τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν είναι λογικό ότι για τους «πράσινους» εκκρεμούν άλλες 6 με 7 μεταγραφικές κινήσεις, ενώ από αυτές δεν αποκλείεται κάποια ή κάποιες να είναι από αυτές που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στόχος των «πρασίνων» είναι να ενισχυθούν και με νέο αίμα αλλά και με ποιότητα τη φετινή σεζόν, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν μετά από δύο χρόνια σε πρωταγωνιστική πορεία και παράλληλα να διαγράψουν τις δύο «μαύρες» χρονιές που πέρασε ο σύλλογος.

Όσον αφορά το «παζλ» του ρόστερ στην Ομόνοια έχουν επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος» οι δανεικοί Αζίζ, Φυλακτού, Κύπρου, Σοφοκλέους, Βασιλείου, Φιάκας και Χρυσοστόμου και από αυτούς θα κριθεί μέσα κι από τα φιλικά αλλά και την αγωνιστική τους κατάσταση ποιος ή ποιοι θα συνεχίσουν να παίζουν στο «τριυφύλλι».

Όσον για τον Ρενάτο Μαργκάσα, ο Κυπροποιημένος Πορτογάλος ανήκει ακόμη στην Ομόνοια, όμως τις προηγούμενες μέρες του έχει ανακοινωθεί ότι δεν θα συνεχίσει να παίζει στον Λευκωσιάτικο σύλλογο, με τους «πράσινους» να ψάχνουν και για παίκτες «ηγέτες».

Τέλος είναι και η περίπτωση Λούκα Βύντρα, ο οποίος δεν έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια, όμως όπως γράψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας στην ιστοσελίδα μας, οι πληροφορίες  είναι ότι τον θέλουν να παραμένει στην ομάδα.

Με τα ποιο πάνω δεδομένα λοιπόν συνεχίζεται ο προγραμματισμός στους «πράσινους» και σίγουρα, όσον πλησιάζει προς την προετοιμασία ο Ολίβα αλλά και ο Γκόμεθ θα θέλουν να έχουν συμπληρωμένο το ρόστερ της ομάδας τους έτσι ώστε να βγουν και μέσα από τα φιλικά που θα γίνουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top