ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: To μεγάλο λάθος του 18χρονου μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: To μεγάλο λάθος του 18χρονου μοτοσικλετιστή

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 18χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο αργά το βράδυ της Κυριακής (22/07) στην Λευκωσία.

Μάχη για τη ζωή δίνει ο 18χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος φέρει σοβαρούς τραυματισμούς σε όλο του το σώμα καθώς και αιμάτωμα εγκεφάλου.

Από τις εξετάσεις της Τροχαίας Λευκωσίας, διαπιστώθηκε πως ο 18χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος ενώ όπως μας αναφέρθηκε, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ήταν μεγάλου κυβισμού.

Θυμίζουμε πως ο 18χρονος ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του γύρω στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής 22/07, στην οδό Σπύρου Κυπριανού στην Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό της και ενώ πρώτα ανατράπηκε, στην συνέχεια ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες καθώς και το ενδεχόμενο ο 18χρονος να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

 *ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE