ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Γενικό Εισαγγελέα η Κυβέρνηση – Σε συντονισμό με τους οργανωμένους γονείς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Γενικό Εισαγγελέα η Κυβέρνηση – Σε συντονισμό με τους οργανωμένους γονείς

Με τους οργανωμένους γονείς αναμένεται να συναντηθεί ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης.

Μετά την ανακοίνωση των εκπαιδευτικών οργανώσεων για 48ωρη απεργία την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9), το Υπουργείο Παιδείας εργάζεται για συντονισμό με τους οργανωμένους γονείς.

Όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, η διυπουργική επιτροπή έλαβε οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να αποταθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για αξιοποίηση όλων των νομικών εργαλείων για προάσπιση της Δημόσιας Παιδείας.

Η κυρία Βασιλείου επανέλαβε ότι η συμφωνία που προέκυψε στις 6 Σεπτεμβρίου μπορεί να βοηθήσει στη λύση του προβλήματος.

Υπογράμμισε δε ότι σε περίπτωση που επεκταθεί η απεργία, θα μελετηθούν μέτρα και για αναπλήρωση του διδακτικού χρόνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Το πρώτο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Ερχουρμάν: Προσδοκίες, όρια και ο δρόμος προς την επανεκκίνηση του Κυπριακού

Η σημερινή πρώτη συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του νέου κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχουρμάν χαρακτηρίζεται ως διερευνητική, ωστόσο το αποτέλεσμά της αναμένεται να επηρεάσει άμεσα την πορεία του Κυπριακού, τις επόμενες εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE