ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΤΑΚΕΣ όλο ΝΟΗΜΑ από Παναγή για τη φετινή Ομόνοια – Τι είπε για τη συνέχεια

ΑΤΑΚΕΣ όλο ΝΟΗΜΑ από Παναγή για τη φετινή Ομόνοια – Τι είπε για τη συνέχεια

Επί ευκαιρίας των ραδιοφωνικών του δηλώσεων το μεσημέρι της Τρίτης στον Super Sport FM για την προετοιμασία των αγώνων που έχει αυτές τις μέρες η Εθνική Ανδρών Κύπρου, ο διεθνής πορτιέρο της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, αναφέρθηκε και για τη μέχρι στιγμής παρουσία των «τριφυλλοφόρων».

«Είμαι θετικός. Η ομάδα βελτιώνεται. Παιχνίδι με παιχνίδι δενόμαστε. Η ομάδα θα ανεβάσει το επίπεδο της , θα γίνει καλύτερη, θα δώσουμε περισσότερα. Ακόμα είναι η αρχή, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο» παρατήρησε ο Παναγή και πρόσθεσε «Στην Ομόνοια υπάρχει συνέχεια πίεση, είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο αλλά χρειάζεται υπομονή και στήριξη. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Είναι δύσκολη η αρχή, τα αποτελέσματα μπορεί να φέρουν μουρμούρα αλλά χρειάζεται όλοι να δείξουν εμπιστοσύνη».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top