ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Οι ζημιές στην αποθήκη εξαρτημάτων - Ακούγονται εκρήξεις κατά διαστήματα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Οι ζημιές στην αποθήκη εξαρτημάτων - Ακούγονται εκρήξεις κατά διαστήματα

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 12:00 της Τρίτης (9/10) σε εργοστάσιο αποσυναρμολόγησης οχημάτων και παρακείμενη αποθήκη με εξαρτήματα αυτοκινήτων και άλλα υλικά στα Λιβάδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το εργοστάσιο και η αποθήκη βρίσκονται βρίσκονται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, στην έξοδο των Λιβαδιών και η περιοχή έχει γεμίσει από πυκνούς μαύρους καπνούς.
 
Για κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν άνω των οκτώ οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με δεκάδες πυροσβέστες ενώ έχει κληθεί και προσωπικό από τις επαρχίες, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, ωστόσο κατά διαστήματα ακούγονται εκρήξεις από τα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στην αποθήκη. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσε κανένα άτομο αφού την ώρα που ξέσπασε δεν υπήρχε κανένας στην αποθήκη.

Στη σκηνή μετέβη ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για προληπτικούς λόγους. 

Από την πυρκαγιά η αποθήκη φαίνεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στον εξωτερικό χώρο της.

ΚΥΠΕ/ToThemaOnline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top