Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο κατάστρωμα του USS Ronald Reagan

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο κατάστρωμα του USS Ronald Reagan

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο MH-60 Seahawk συνετρίβη στο κατάστρωμα του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου USS Ronald Reagan, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του, όπως επιβεβαίωσε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν αλλά είναι «σε σταθερή κατάσταση» και δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός.

Λόγω της συντριβής κρίθηκε απαραίτητη η εκκένωση μέρους του προσωπικού.

Η συντριβή σημειώθηκε στην θάλασσα των Φιλιππινών, όπου το αεροπλανοφόρο πραγματοποιεί επιχείρηση. Παρά το περιστατικό, το USS Ronald Reagan συνεχίζει κανονικά τις εργασίες του, όμως.

Το εν λόγω αεροπλανοφόρο είναι μέλος του Έβδομου Αμερικάνικου Στόλου, και επιχειρεί στον Ειρηνικό ωκεανό. Βάση του είναι η Γιακοσούκα της Ιαπωνίας.

CNN

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.