ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με 13χρονη: Εξαφανίστηκε μετά τη δολοφονία των γονιών της μέσα στο σπίτι τους

Θρίλερ με 13χρονη: Εξαφανίστηκε μετά τη δολοφονία των γονιών της μέσα στο σπίτι τους

Οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 13χρονης επεκτείνονται με απόφαση του FBI, καθώς εκτιμάται ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο, μετά τη δολοφονία των γονιών της μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της στο Ουισκόνσιν, των ΗΠΑ.

Η Τζέιμι Κλος αγνοείται από τη Δευτέρα, μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία και οδηγήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, εντοπίζοντας τους γονείς του κοριτσίου νεκρούς. Ο 56χρονος Τζέιμς Κλος και η σύζυγός του, Ντενίζ, 46 ετών, ήταν νεκροί, φέροντας τραύματα από σφαίρες, όμως το κορίτσι δεν βρέθηκε πουθενά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έφηβη πιθανότατα είδε τους φόνους και βάσει των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι αρχές, δεν θεωρείται ύποπτη η ίδια. Περίπου 100 εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες στο Ουισκόνσιν ενώ η αστυνομία δέχτηκε περίπου 800 τηλεφωνήματα με πληροφορίες για την Τζέιμι, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

«Μια ολόκληρη Πολιτεία συγκλονίζεται από την εξαφάνιση της Τζέιμι και τον θάνατο των γονιών της», είπε ο γενικός εισαγγελέας του Ουισκόνσιν, Μπραντ Σίμελ. Η κλήση στην αστυνομία έγινε γύρω στη 1 το πρωί της Δευτέρας από ένα κινητό τηλέφωνο, μέσα από το σπίτι της οικογένειας, ενώ αγνοείται για την ώρα τι ακριβώς συνέβη και ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών.

Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News οι δράστες πυροβόλησαν την εξώπορτα του σπιτιού για να την ανοίξουν και να μπουν μέσα.

CNN.GR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top