ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Τον αναζητούσαν για δύο χρόνια - Το αδίκημα που διέπραξε

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ: Τον αναζητούσαν για δύο χρόνια - Το αδίκημα που διέπραξε

Καταζητούμενο άτομο από τη Ρωσία, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, σχετικά με το αδίκημα απάτης σοβαρής μορφής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13.30 χθες το μεσημέρι έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από τη Βηρυτό, Ρώσος υπήκοος, ηλικίας 48 ετών.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, αφού εναντίον του είχε εκδοθεί στις 8/12/2017, διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Ρωσικές αρχές σε σχέση με το αδίκημα της απάτης σοβαρής μορφής.

Συγκεκριμένα ο 48χρονος θεωρείται ύποπτος ότι μεταξύ 18/4/16 - 24/5/16 μαζί με δύο άλλα πρόσωπα, ξεγέλασαν άτομο στη Ρωσία και του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 300 χιλιάδων δολαρίων.

Ο 48χρονος συνελήφθη δυνάμει προσωρινού εντάλματος σύλληψης, τέθηκε υπό κράτηση και αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top