ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την «πόλη» στο… «χωριό» με ερωτηματικά για την 11άδα – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για Σακέτι

Από την «πόλη» στο… «χωριό» με ερωτηματικά για την 11άδα – Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ για Σακέτι

Από την… πόλη στο χωριό, ή αλλιώς από τα σαλόνια στα αλώνια η απλά: Από το Γιουρόπα Λιγκ στο κυπριακό πρωτάθλημα!

Κάπως έτσι παρομοιάζεται η… προσγείωση της Λεμεσιανής ομάδας στην κυπριακή πραγματικότητα για μία ακόμη φορά, η οποία από την επιβλητική «Commerzbank Arena», θα βρεθεί στο… γερασμένο Μακάρειο, για να αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας (29/10, 19:00) τη δυνατή και φιλόδοξη φέτος Δόξα Κατωκοπιάς!

Οι τρεις βαθμοί είναι το μοναδικό ζητούμενο για την αρμάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, η οποία θέλει να συνεχίσει την αλάνθαστη πορεία της στο πρωτάθλημα, για να μειώσει ξανά στον πόντο από την πρωτοπόρο ΑΕΛ, έχοντας και έναν αγώνα στο «χέρι».

Ο Κύπριος τεχνικός προβληματίζεται για το πόσες αλλαγές θα κάνει σε αυτό το ματς, αφού όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Άιντραχτ, σπατάλησαν πάρα πολλές δυνάμεις και χρειάζονται ανάσες, όμως δεν μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα. Αυτά, δεν γίνονται…

Συνήθως, ο Κύπριος τεχνικός «ανακατεύει την τράπουλα» (κυρίως) στην επίθεση, όπου υπάρχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών, όμως αυτή τη φορά, ίσως δώσει ανάσες και σε παίκτες της οπισθοφυλακής.

Βέβαια, οι τραυματισμοί των Γιούστε και Μπρου, του… «δένουν» τα χέρια, όμως υπάρχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να γίνει ροτέισιον, χωρίς να χάνει η ομάδα από την ποιότητα της.

Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Απόλλωνας έχει τρεις παίκτες στο όριο των δύο κίτρινων καρτών, που κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι της επόμενης (8ης) αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Πρόκειται για τους Σακέτι, Μάρκοβιτς και Στυλιανού, με τους δύο πρώτους να είναι βασικότατες μονάδες, γεγονός που προβληματίζει τον Κύπριο τεχνικό και ίσως τον βάλει σε σκέψεις για το αν θα τους δώσει φανέλα βασικού κόντρα στη Δόξα.

Ειδικά ο Σακέτι, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος, θα πρέπει, αν αγωνιστεί, να είναι πολύ προσεκτικός, αφού τυχόν απουσία του κόντρα στην «Κυρία», ίσως στοιχίσει στην ομάδα του, όπως συνέβη στην περσινή περίοδο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top