ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυστική ανακοίνωση Απόλλωνα: «Ασχοληθείτε και με την προκλητική στάση των Γερμανών»

Καυστική ανακοίνωση Απόλλωνα: «Ασχοληθείτε και με την προκλητική στάση των Γερμανών»

Η διοίκηση του Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής (28/10), με την οποία αναφέρεται στην παρουσία του κόσμου της Λεμεσιανής ομάδας στη Φρανκφούρτη και τονίζει μεταξύ άλλων ότι δεν θα ανεχθεί από τον οποιοδήποτε επιθυμεί να προβληθεί πρόσκαιρα, να μειώνει την ιστορία και την αξιοπρέπεια του κάθε οπαδού της ομάδας ξεχωριστά, αλλά και του συλλόγου γενικότερα.

Αναλυτικά:

«Ο Απολλωνας Λεμεσού είναι περήφανος για τους φίλους του οι οποίοι ταξίδεψαν στην Φρανκφούρτη.

Η αψεγάδιαστη συμπεριφορά την οποία επέδειξαν κατά την παραμονή τους στην Γερμανική πόλη, ήταν και η κύρια αιτία που δεν είχαμε χειρότερες καταστάσεις προϊόν της κακής έως προκλητικής συμπεριφοράς που έτυχαν τόσο πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ.

Ο Απόλλωνας ΛΕΜΕΣΟΥ θα συνεχίσει να πρεσβεύει την Λεμεσό και την Κύπρο μας σε διεθνές επίπεδο μέσα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές του επιτυχίες.

Υ.Σ Θα έπρεπε όλοι αυτοί οι οποίοι επικρίνουν τον περήφανο κόσμο του Απόλλωνα να ασχοληθούν με την προκλητική στάση των Γερμανών οι οποίοι στα επίσημα μέσα τους αναγνώρισαν τα κατεχόμενα εδάφη μας με την ονομασία «Κυπριακη Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

ΥΣ2 Ο Απόλλωνας Λεμεσού δεν θα ανεχθεί από τον οποιοδήποτε επιθυμεί να προβληθεί πρόσκαιρα… να μειώνει την ιστορία και την αξιοπρέπεια του κάθε οπαδού μας ξεχωριστά και του συλλόγου γενικότερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top