ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φθινοπωρινή-Χειμερινή συλλογή WALLIS

Φθινοπωρινή-Χειμερινή συλλογή WALLIS

Η συλλογή φθινόπωρο-χειμώνας των καταστημάτων Wallis εμπνέεται από δυτικές τάσεις. Έντονοι κόκκινοι και μονόχρωμοι τόνοι συνδυάζονται με chunky πλέξεις και η ιστορία φλερτάρει με μια περιπλανώμενη μοντέρνα καθημερινότητα. Κλειδί για τη δημιουργία αυτού του look είναι τα επίπεδα, ενώ τα δερμάτινα μπουφάν προσδίδουν στυλ στα blanket πανωφόρια με ζώνη.


Κόκκινα και μονόχρωμα γραφικά animal prints συνδυάζονται με δερμάτινα και λαμπερά μεταλλικά στοιχεία για να φτιάξουν ένα εμπνευσμένο Ziggy Stardust look. H φουτουριστική εκδοχή των 80ς, φέρνει φορέματα, διακοσμημένα με πούλια και κρόσια, αλλά και statement γούνινα μπουφάν για μοντέρνες… γαλαξιακές εμφανίσεις!


Το Ουδέτερο στιλ είναι μια σικ τάση που εκπροσωπεί το στιλ. Hero prints και επίπεδα υφάσματος σε ουδέτερα και toffee χρώματα δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας.


Η τάση Άγρια Φύση αποτελείται από μια γκάμα χρωμάτων με μια επιλογή από στιλ. Θεματικές floral και τοπίων εμπνευσμένων από την Άγρια Φύση ταιριάζουν με animal prints, καρό στοιχεία και γούνα.


Η Νομαδική τάση εμπνέεται από την Δυτική θεματική. Πλούσιοι κόκκινοι και μονόχρωμοι τόνοι μπλέκονται με chunky πλεκτά και καρό στοιχεία για την σύγχρονη νομάδα.


Το Βασιλικό στιλ αποτελεί φόρο τιμής στην βασιλική τάση του Saint Laurent. Διακοσμητικές και ιστορικές λεπτομέρειες σε στρατιωτικά σακάκια συνοδεύουν τα πλεκτά.


Η τάση Αστερόσκονη αναμειγνύει έντονα animal prints σε κόκκινα και μονόχρωμα υφάσματα με το δέρμα και το μέταλλο, για ένα look εμπνευσμένο από τον Ziggy Stardust.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top