ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας ιδιοκτησίας 44χρονης – Φρουρείται η σκηνή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας ιδιοκτησίας 44χρονης – Φρουρείται η σκηνή

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα 44χρονης, το βράδυ της Κυριακής (4/11) στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η ώρα 20:05 το βράδυ της Κυριακής (4/11) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Mercedes C180 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Αγίου Νικολάου  στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:20.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλικτήρα.    

Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και θα γίνει σε συνεργασία μαζί με την Πυροσβεστική την Δευτέρα (5/11) διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE