ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανακοίνωση του Υπ.Υγείας για τον 13χρονο - Εφαρμόζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ανακοίνωση του Υπ.Υγείας για τον 13χρονο - Εφαρμόζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα

Ανακοίνωση σχετικά με τον 13χρονο παιδί εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας αναφέροντας ότι στο παιδί εφαρμόζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας, προσαρμοσμένο στις προσωπικές του ανάγκες.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Υγείας, έπειτα από σχετική πληροφόρηση που έλαβε από τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας για το περιστατικό που εμπλέκεται και 13χρονο παιδί και είδε το φως της δημοσιότητας, ενημερώνει ότι το παιδί παρακολουθείται από διεπαγγελματική ομάδα των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Παιδιών-Εφήβων.

Στο παιδί εφαρμόζεται εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας, προσαρμοσμένο στις προσωπικές του ανάγκες.

Στο πλαίσιο καθορισμού των περαιτέρω ενεργειών, προγραμματίζεται τις επόμενες μέρες ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και Υπουργείων.

Το Υπουργείο Υγείας απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους όπως, σεβόμενοι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του παιδιού και της οικογένειας, αποφεύγουν τη δημοσιοποίηση πληροφοριών που παραβιάζουν τα νόμιμα δικαιώματα του παιδιού και των οικείων του και πιθανόν να προκαλέσουν περαιτέρω αναστάτωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE