ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Χωρίς νερό ο Δήμος – Εφοδιαστείτε με μπουκάλια

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Χωρίς νερό ο Δήμος – Εφοδιαστείτε με μπουκάλια

Διακοπή νερού στο Δήμο Λακατάμιας λόγω εργασιών ΤΑΥ.

Η Υπηρεσία Υδατοπρομήθειας του Δήμου Λακατάμιας θα προχωρήσει σε διακοπή νερού, από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 γύρω  στις 10:00 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στις 6:00 π.μ., λόγω προγραμματισμένων εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για σύνδεση του νέου Εφεδρικού Αντλιοστασίου Τερσεφάνου με τον αγωγό Τερσεφάνου –Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρ’ όλο που θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο, σε περίπτωση απρόβλεπτου συμβάντος, ο χρόνος αποκατάστασης ενδέχεται να αυξηθεί. 

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι καταναλωτές όπως κάνουν κάθε δυνατή οικονομία στη χρήση του νερού.

Ο Δήμος Λακατάμιας απολογείται για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία πιθανόν να προκληθεί στους καταναλωτές  λόγω της αναφερόμενης διακοπής, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE