ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Νέα δημητριακά “Special You” από την Golden Choice

Νέα δημητριακά “Special You” από την Golden Choice

Το πρόγευμα είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας λένε οι ειδικοί, καθώς επιδρά άμεσα στην παραγωγικότητά μας και μας δίνει τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ξεκινήσουμε τη μέρα μας σωστά. Γι’ αυτό θα πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας μας κάθε πρωί.

Για όλους εσάς που αγαπάτε τον εαυτό σας και το σώμα σας, νιώθετε μοναδικοί και ξεχωριστοί και ψάχνετε το ιδανικό γρήγορο πρόγευμα, η Golden Choice δημιούργησε τα νέα δημητριακά “Special You”.


Τραγανιστές νιφάδες φτιαγμένες από τρία δημητριακά, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, και με 30% λιγότερα σάκχαρα από άλλα αντίστοιχα δημητριακά, τα νέα Golden Choice “Special You” αποτελούν την ιδανική λύση για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της νέας μέρας με ένα πρωϊνό πλούσιο σε φυτικές ίνες και χαμηλό σε θερμίδες.


Τα νέα δημητριακά “Special You” έχουν λανσαριστεί στην κυπριακή αγορά από τον Όμιλο Εταιρειών Frou Frou. H Golden Choice, μέρος του ομίλου, είναι η πρώτη και μοναδική βιομηχανία δημητριακών προγεύματος στην Κύπρο. Όλα τα δημητριακά Golden Choice είναι απαλλαγμένα από γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά και περιέχουν μόνο φυσικά χρώματα και αρώματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top