Σοκάρει η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου – «Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου»

Σοκάρει η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου – «Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου»

Συναγερμός έχει σημάνει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 27/12, στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε.

Σοκαρισμένη είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αφού όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι της.

«Γι αυτήν την κούπα καφέ σήμερα είμαι περισσότερο ευγνώμων από ποτέ. Η βόμβα στο Κολωνάκι εξερράγη μπροστά στο σπίτι μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς. Να λέμε ευχαριστώ στο σύμπαν για την κάθε απλή καθημερινή στιγμούλα που δίνει το παρών στη ζωή μας. Τη συμπαράστασή μου στους 2 τραυματίες που γνωρίζω προσωπικά. Χρόνια πολλά», έγραψε η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE