ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας στον Πειραιά- Τι προηγήθηκε των πυροβολισμών

Φονικό για τα μάτια μιας γυναίκας στον Πειραιά- Τι προηγήθηκε των πυροβολισμών

Για τα μάτια μιας γυναίκας, φαίνεται να πιάστηκαν στα χέρια οι δύο άντρες έξω από νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Τρίτης (1/1) στον Πειραιά, με τον ένα εκ των δύο, να ανασύρει όπλο και να πυροβολεί.

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινή γνώμη, βλέπει τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση πυροβολισμού ενός 21χρονου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του, με την ιστοσελίδα pagenews.gr να αναφέρει, επικαλούμενη πληροφορίες, ότι αιτία του καυγά, φαίνεται να αποτέλεσε μια γυναίκα.

Πάντως, τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Αντ1 Ελλάδος το μεσημέρι της Τρίτης (1/1), επικαλούμενο στοιχεία της Αστυνομίας, αναφέρει ότι οι δύο άντρες είχαν έντονο διαπληκτισμό.

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στις Αρχές είπαν ότι άκουσαν τον δράστη να λέει στο θύμα να λέει “γιατί με κοιτάς, γιατί με έσπρωξες” και στη συνέχεια αντάλλαξαν μπουνιές, πριν πέσουν οι πυροβολισμοί, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 21χρονου άντρα.

Η Ελληνική Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του 21χρονου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά μέχρι τις 18:30 της Τρίτης, για σύλληψη υπόπτου.

Υπενθυμίζουμε γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (1/1), νεαρός άντρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, μετά από πυροβολισμούς, όπου παρά τις προσπάθειες των ιατρών, υπέκυψε λίγο αργότερα.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top