ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 14χρονης - Μήνυση οικογένειας σε νοσοκομείο και γιατρούς

ΕΛΛΑΔΑ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 14χρονης - Μήνυση οικογένειας σε νοσοκομείο και γιατρούς

«Αν είχα πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα θα ζούσε...», λέει συντετριμμένος ο πατέρας της 14χρονης μαθήτριας από τη Λαμία, μετά και τα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Η ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης μαθήτριας Ιωάννας Κουτσοπάνου από τη Λαμία, που "έσβησε" στο ΓΝ Λάρισας μετά από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, έγινε το πρωί της Τρίτης (22/1) στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με δημοσίευμα από το Protothema.gr, ο θάνατος της προήλθε από περιτονίδα (φλεγμονή στην κοιλιά) «η οποία είναι αποτέλεσμα της ρήξεως του στομάχου».

Σημειώνεται ότι, έχουν ληφθεί επίσης, δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις από το εξειδικευμένο τμήμα του ΑΠΘ.

Σε επικοινωνία που είχε το LamiaRerport με τον πατέρα της 14χρονης μαθήτριας είπε: «Αν είχα πάει το παιδί μου στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα θα ζούσε...Πείτε τους να κλείσουν τις Παιδιατρικές στα νοσοκομεία της Λαμίας και της Λάρισας. Είναι νεκροταφεία».

«Το 2019, δυο μεγάλα νοσοκομεία, ένα της Λαμίας και ένα της Λάρισας, δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια απλή περίπτωση σκωληκοειδίτιδας. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Όμως όσοι ολιγώρησαν θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη...», τόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Όπως είναι γνωστό οι γονείς ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στην Εισαγγελία της Λάρισας, σε βάρος γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, άλλα και σε βάρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Λαμίας, όπου όπως υποστηρίζουν οι γονείς χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τη ζωή του παιδιού τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top