Χειροπέδες σε καθηγητή Χειρουργικής - Ζήτησε «φακελάκι» από ασθενή με καρκίνο

Χειροπέδες σε καθηγητή Χειρουργικής - Ζήτησε «φακελάκι» από ασθενή με καρκίνο

Στη σύλληψη ενός καθηγητή χειρουργικής για «φακελάκι» από ασθενή με καρκίνο προχώρησαν οι άνδρες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 'Protothema.gr' ο εν λόγω γιατρός εδώ και μήνες ζητούσε χρήματα από τον ασθενή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη συναλλαγή έγινε το καλοκαίρι για την πρώτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ασθενής και ακολούθησε και δεύτερη όταν ο πελάτης του γιατρού χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χειρουργείο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, αναμένονται με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE