Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, η οποία έχει στόχο την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο.
Για να συμμετάσχει στη συνάντηση, φθάνει το βράδυ της Κυριακής (10/02) στη Λευκωσία ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νίκος Βούτσης.
Η ημερήσια διάταξη της συνάντησης θα εστιάσει στην ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Διακήρυξης και δηλώσεις των προέδρων των τριών Κοινοβουλίων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




